Galerie web design

Portofoliu

din pasiune pentru design

Fiecare proiect este unic si odata terminat reprezinta un plus de experienta.

SPENDD Magazine

Online
SPENDD Magazine
Zoom
1 2 3

Acest proiect reprezinta a doua colaborare cu Parris Media Network. SPENDD Magazine este o revista online adresata publicului olandez, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, interesat de noutatile din divertismentul mondial.

Design-ul este unul minimalist si accesibil, care nu distrage atentia de la continut. Clientul a furnizat un template, iar eu am fost responsabil de implementarea web. WordPress a servit drept sistem de management al continutului (CMS), la care s-au adaugat cateva functionalitati personalizate.

Site-ul este integrat cu retelele de socializare, ofera un modul de newsletter si o lista de articole recomandate pentru a furniza utilizatorilor cele mai recente stiri din domeniu. Oferind un “responsive design”, revista poate fi vizualizata in conditii optime pe o gama variata de dispositive, de la tableta la smartphone.

Parris Media Network

Online
Parris Media Network
Zoom
1 2 3

Este o agentie publicitara din Olanda, ce isi propune realizarea unei retele media formata din blog-uri si reviste online cu articole din moda, muzica si film.

Site-ul reprezinta cartea de vizita online a Parris Media Network, oferind atat informatii si date de contact potentialilor clienti, cat si un blog cu stiri despre activitatea agentiei.

Design-ul a fost furnizat de catre client, iar eu m-am ocupat de partea de dezvoltare web. WordPress a fost ales drept sistem de management al continutului (CMS), deoarece este usor de utilizat si poate fi adaptat oricand cerintelor clientului.

Rotten Tomatoes App

Online
Rotten Tomatoes App
Zoom
1 2 3

Am participat cu acest proiect la concursul “10k Apart” din 2011. Toate aplicatiile inscrise trebuiau sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa ocupe sub 10 kB arhivate, sa functioneze in IE10 si ultima versiune de Firefox sau Chrome si sa poata fi utilizate pe o gama larga de dispozitive (laptop, tableta, smartphone).

Aceasta se foloseste de baza de date Rotten Tomatoes pentru a afisa Box Office-ul american si filmele care urmeaza sa apara in weekend. Pont: Deschideti aplicatia si redimensionati fereastra browser-ului.

Vehicle Registration Database

Offline
Vehicle Registration Database
Zoom
1 2 3

A inceput ca un proiect pentru facultate si a reprezentat o oportunitate de a invata putin C# si cum sa configurez un server MySQL.

Este un registru auto care foloseste conexiunea la internet pentru a accesa o baza de date. Administratorii pot adauga, modifica sau sterge intrari, in timp ce utilizatorii obisnuiti pot doar cauta vehicule dupa numele proprietarului sau numarul de inmatriculare.

Artis Tabacaru

Offline
Artis Tabacaru
Zoom
1 2 3

Este primul site de prezentare, pe care l-am realizat acum mult timp pentru o firma care vinde materiale de constructii si finisaje. Pe langa partea de design si dezvoltare web, m-am ocupat si de fotografierea produselor expuse percum si transformarea pliantelor in format digital.