Servicii web design si dezvoltare web

Servicii web design si dezvoltare web

servicii web personalizate

Web Design Home ofera servicii de web design si web development, conform cerintelor dumneavoastra. Fiecare proiect de succes trebuie sa indeplineasca trei elemente cheie:

M-am axat pe realizarea de site-uri de prezentare pentru firme, pagini web personale si aplicatii web, dar accept oricand idei noi de proiecte. Va invit sa studiati portofoliul de lucrari pentru a va face o idee despre serviciile oferite.

Consultanta

Consultanta web

Fiecare proiect incepe prin cunoasterea cerintelor specifice noului site si gasirea celei mai bune metode de a implementa ideile dumneavoastra. Sunt mereu disponibil sa va raspund la intrebari sau sa va ajut in solutionarea problemelor de ordin tehnic.

Web design

Web design

Un site frumos atrage atentia utilizatorului si ajuta la formarea identitatii vizuale a produsului dumneavoastra. O interfata bine realizata creaza o experienta placuta si lipsita de griji pentru potentialii clienti. Sunt adeptul unui design minimalist si accesibil care pune in valoare functionalitatea unui site.

Web development

Dezvoltare web

Dezvoltarea web presupune folosirea noilor tehnologii web pentru a construi un site modern si accesibil. Partea de programare web este foarte importanta deoarece ea este responsabila de securitatea si stabilitatea unei aplicatii web. Am cunostinte de HTML5, CSS3, JavaScript si PHP, necesare pentru a oferi o solutie completa afacerii dumneavoastra.

Implementez WordPress in majoritatea proiectelor deoarece este un sistem de management al continutului (CMS) usor de utilizat si adaptabil cerintelor clientului. Acesta va ofera control deplin asupra site-ului dumneavoastra, avand posibilitatea de a adauga continut sau de a efectua modificari oriunde si oricand.

Standarde si compatibilitate

Standarde si compatibilitate

Un site se adreseaza unei game largi de utilizatori si este important ca toti sa il poata vizualiza in conditii optime. Fiecare aplicatie web creata respecta standardele W3C, este testata sa functioneze in cele mai importante browsere ale momentului (Internet Explorer 7+, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera) si este optimizata pentru telefoanele mobile.

SEO si Marketing online

SEO si Marketing online

Site-urile create de mine au o structura optimizata pentru motoarele de cautare. Este important sa va promovati afacerea prin metode inedite. Retelele de socializare deschid noi oportunitati de marketing online si ofera posibilitatea de a interactiona cu potentialii dumneavoastra clienti.

Hosting si mentenanta

Hosting si mentenanta

Ultimul pas important inainte de predarea unui nou proiect este cautarea unui serviciu de hosting adecvat site-ului dumneavoastra. Ma ocup de gasirea, achizitionarea si configurarea pachetului potrivit si va ofer asistenta tehnica dupa lansarea site-ului.